MelontaaTekemistä ja nähtävää

Mäntyranta Heinävedellä

Päivä- ja viikkolupia pienriistan metsästykseen omalla metsätilalla ja paikallisen metsästysseuran mailla. Myös hirvijahtiin osallistuminen mahdollista.

Talvella on hyvät mahdollisuudet lasketteluun. Pääskyvuoren laskettelukeskuksessa

Kalastusluvat mökin lähistöllä olevilla erämaajärvillä ja Saimaan vesistöön kuuluvalla Säynelahden ja Heinävedenselän välisellä alueella.

Perämoottorin vuokraus. Puh. +358 40 7167 440/Olli Turunen. Kanootti siirrettävissä erämaajärville.

Nähtävyyksiä Heinävedellä mm Valamon luostari, Kermankoski, Heinäveden reitti.
Katso lisää Heinäveden kunnan sivuilta.

 

melontaaEteläranta Rantasalmella

Noin kahden kilometrin päässä mökiltämme sijaitsee Rantasalmi Golf. Saman matkan päässä on myös Hotelli-Ravintola Ruusuhovi.

Linnansaaren kansallispuisto on ainutlaatuinen luontonähtävyys. Sen rajalle on vesitse reilun 5 km:n matka. Linnansaaren infopisteeseen matkaa on noin 20 km.

Mökkiä ympäröi hyvät kalavedet, joissa on sekä luonnonlohia että istutettuja. Kalastuslupa Raudanveden ja Hiekonselän osakaskuntien (4500 ha) alueelle kuuluu mökin vuokraan. Lupia on myös mahdollista hankkia lisää.

Vuokraamme kanootteja ja kajakkeja sekä kalastukseen perämoottorivenettä.

Mökkiä ympäröivät vesistöt soveltuvat hyvin melontaan ja palveluja on tarjolla useissakin yrityksissä esim. www.wildcanoe.com tai www.saimaaholiday.net.

Talvella on hyvät mahdollisuudet hiihtoon, mökkimme vierestä pääset valaistulle hiihtoladulle. Rantasalmella on SM-tason hiihtokeskus Harjupirtti. Talviaktiviteeteista voit lukea tarkemmin savonlinna.travel sivustolta. Rantasalmen matkailunähtävyyksistä lisää Rantasalmen matkailusivuilla.